ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Α.ΑΚ.Ε. « Γενική Αεροπορία & Αεροπορικός Τουρισμός. Το μέλλον και οι προοπτικές »

Ινστιτούτο Έρευνας & Μελέτης Θουκυδίδης -Διαδικτυακή Διάλεξη Ο κλάδος των Αερομεταφορών στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το παρόν και το μέλλον
22 March 2024

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Α.ΑΚ.Ε. « Γενική Αεροπορία & Αεροπορικός Τουρισμός. Το μέλλον και οι προοπτικές »

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Α.ΑΚ.Ε.

« Γενική Αεροπορία & Αεροπορικός Τουρισμός. Το μέλλον και οι προοπτικές »

 

Την 18η Απριλίου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιάκωβος Τσούνης» της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Ειδική Συνεδρία, στο πλαίσιο των ετήσιων επιστημονικών της εκδηλώσεων, με θέμα «Γενική Αεροπορία & Αεροπορικός Τουρισμός, το μέλλον και οι προοπτικές».

Σκοπός ήταν να αναδείξει τον σημαίνοντα ρόλο της Γενικής Αεροπορίας, με έμφαση στην ανάπτυξη του αεροπορικού τουρισμού και της αεροπορικής εκπαίδευσης, υπό τη σημερινή μάλιστα συγκυρία ανάδειξης της χώρας μας ως συγκοινωνιακού κόμβου και πολιτιστικής κληρονομιάς στην ΝΑ Ευρώπη(Europa Nostra), αλλά και να επικοινωνήσει τα αναγκαία μέτρα και προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων και εμποδίων που χρονίζουν και αντιμετωπίζει η Γενική Αεροπορία ως ιδιαίτερος κλάδος της Πολιτικής Αεροπορίας.

Το Δ.Σ. Α.ΑΚ.Ε. ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στην Ειδική Συνεδρία, το υψηλό ακροατήριο και ιδιαίτερα τους τρεις διακεκριμένους ομιλητές για τις σε βάθος αναλύσεις των ειδικών θεμάτων, τις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις τους και τις προτάσεις τους.

 

Tα Πρακτικά της Ειδικής Συνεδρίας της Α.ΑΚ.Ε. με θέμα «Γενική Αεροπορία & Αεροπορικός Τουρισμός, το μέλλον και οι προοπτικές»